Over ons

Sfeervolle parfumerie en schoonheidssalon in één

Angels of Beauty is een sfeervolle Niche Parfumerie en professionele Schoonheidssalon gelegen in het centrum van Weert. In onze parfumerie en schoonheidssalon staar voor klantvriendelijkheid, kwaliteit, vakkundigheid en resultaat centraal. Bij onze parfumerie kunt u terecht voor Niche Parfums geselecteerd op exclusiviteit en kwaliteit, waarbij ons team u graag helpt om een geur te vinden die bij u past. Daarnaast kunt u bij onze schoonheidssalon terecht voor gezichtsbehandelingen gericht op huidverbetering, klassieke massages en verschillende specialisaties zoals; mesotherapie, IPL definitief ontharen, permanente make-up en wimperextension. Samen met onze gediplomeerde schoonheidsspecialistes zal er een behandeling op maat voor u worden samengesteld. 

Wij beschikken over twee behandelruimtes en tevens is er een wachtruimte waar u zowel voor als na de behandeling kunt genieten van een heerlijk kopje koffie of thee.

Wilt u graag meer informatie over onze behandelingen of heeft u andere vragen, dan kunt u telefonisch op 0495 785033, of per e-mail contact met ons opnemen.


LET OP: Wij zijn verhuisd naar Parallelweg 29, Weert