Gezichtsbehandelingen

Diverse hoogwaardige gezichtsbehandelingen. Voor iedereen een passende gezichtsbehandeling.

Bij Angels of Beauty kunt u terecht voor diverse gezichtsbehandelingen. Tijdens de gezichtsbehandeling werken wij met de merken: Dr. Belter, Dr. Murad en La Colline.


Dr. Belter cosmetica is een huidverzorgingslijn met natuurlijke en wetenschappelijk ontwikkelde producten, gemaakt van geselecteerde hoogwaardige en plantaardige grondstoffen. Deze lijn heeft voor ieder huidtype en iedere leeftijd een optimale verzorging. De werkzame bestanddelen zijn huid-identieke plantaardige complexen en zee-extracten.

Huidverzorgende gezichtsbehandeling Dr. Betler:

Quick: reiniging, diepte reiniging, onzuiverheden verwijderen, masker en creme    45min €37,50

Basic: quick incl. korte massage en epileren   60min €45,-

Complete: basic incl. uitgebreide massage, serum en oogcreme   75min €49,50

Basic huidverzorgende gezichtsbehandeling + 30min klassieke ontspanningsmassage 90min €65,-

  • Klik hier om een afspraak te maken.

Dr. Murad is klinisch bewezen en wetenschappelijk innovatieve formules, geven je een gezondere en jeugdigere uitstraling. De gezichtsbehandeling is gericht op huidverbetering.
Het toepassen van hoogwaardige ingrediënten in eenvoudig te gebruiken producten heeft gezorgd voor een prachtige huid en meer zelfvertrouwen bij miljoenen gebruikers over de gehele wereld. Murad producten garanderen een egale stralende huid, die wereldwijd bekend staat als de ‘Murad Glow’. De producten van Murad kunnen worden ingezet bij diverse huidbehoeften als anti-aging, anti-stress en acne.

MURAD IS EEN AMERKIAANS DOKTERMERK dat klinische huidverzorging ontwikkelt en is een van AMERIKA’S Bestsellers. Alle Murad producten zijn gebaseerd op het wetenschappelijk onderzoek en de inzichten in het belang van een gezondere levensstijl van de oprichter, de wereldberoemde dermatoloog Dr. Howard Murad, M.D. Met ruim 30 jaar onderzoek en het behandelen van ruim 50.000 patiënten heeft Dr. Murad onomstotelijk bewezen dat de beste resultaten voor een prachtige huid worden bereikt door een Inclusive Health® levensstijl. Murad combineert resultaatgerichte topische producten voor interne cellulaire ondersteuning met een emotioneel positieve kijk op het leven, waardoor u zelfvertrouwen uitstraalt. Dr. Murad Inclusive Health® levensstijl zorgt ervoor dat u er niet alleen beter uitziet maar ook jezelf beter voelt. FEELING BETTER EVERY DAY.®

Huidverbeterende Facial Dr. Murad:

Acne: reiniging, diepte reiniging, onzuiverheden verwijderen, masker, creme  30min €30,-

Minor: basic incl. fruitzuurpeeling en decollete, nek en schoudermassage   75min €64,95

Medium: minor incl. medium fruitzuurpeeling   75min €74,95

Severe: medium incl. severe fruitzuurpeeling en extra infusion treatment masker   75min €109,95

  • Klik hier om een afspraak te maken.
  • Klik hier voor de prijslijst.