Meso Lift (fillers)

De nieuwe facelift

Wil jij vollere lippen? Of wil jij van je lijntjes/rimpeltjes af? Maak dan nu je afspraak bij ons voor mesotherapie (fillers).

Onze nieuwe meso-gun is in staat om cross-linked hyaluronzuur in te brengen. Dit middel is farmaceutisch erkend en volkomen veilig. Het vult lijntjes en rimpels goed op en geeft direct een verbluffend resultaat. Daarnaast kan de mesogun zorgen voor een goede hydratie van de huid en huidverbetering van het gelaat, decolleté en hals.  De Pistor Eliance meso-gun is uitgerust met een intelligent programeerbaar systeem dat in staat is om crosslinked hyaluronzuur in te brengen. Teveel of te diep inbrengen is dus vrijwel uitgesloten. Groot voordeel is dat de kans op blauwe plekken en zwellingen minimaal is.

Een behandeling is eenvoudig en zeer effectief. En slechts na één behandeling zie je al een enorm resultaat. Fijne lijntjes worden zachter en in veel gevallen verdwijnen deze zelfs volledig.

Crosslinked fillers (Dermyal)
Door het aanbrengen van crosslinked hyaluronzuur in de huid, zullen rimpels, vouwen en lijntjes direct opgevuld worden. Dit effect wordt bereikt door het injecteren van het probleemgebied. Het direct zichtbare resultaat is een fris en stralend uiterlijk!

Na slechts één behandeling houdt dit resultaat gemiddeld 8 tot 10 maanden aan en afhankelijk van de huidconditie kan dit zelfs nog langer zijn! Deze behandeling was voorheen niet mogelijk omdat de bestaande mesoguns niet krachtig genoeg zijn om deze vloeistof met hoge viscositeit te verwerken

Non-crosslinked fillers & cocktailmixen
Dit wordt ook wel de klassieke methode genoemd. Met behulp van een range speciaal ontwikkelde ‘cocktails’ is het mogelijk om ieder huidtype een enorme boost te geven. Dit door het inbrengen van de cocktail in het gehele gelaat/ decolleté/ handen.

Voordelen:
Het product waarmee gewerkt wordt is hyaluronzuur. Omdat dit een lichaamseigen stof is, bestaat er nagenoeg geen kans op bijwerkingen. Afhankelijk van uw leefwijze ( roken, veel in de zon, alcoholgebruik) wordt hyaluron in 6 tot 8 maanden afgebroken en op natuurlijke wijze afgevoerd. De behandeling is veilig en uiterst effectief. De behandeling kan aangepast worden aan de persoonlijke wensen van de klant,waardoor er zeer mooie resultaten onstaan met behoud van de natuurlijke beweging van uw gezicht.

Nazorg instructies:
Vlak na de behandeling kan de huid een beetje rood of gezwollen zijn. Soms komt het voor dat er een klein blauw plekje ontstaat. Dit verdwijnt meestal na enkele dagen. Vermijd overmatig zoncontact en saunabezoek direct na de behandeling. Een goede hygiëne is belangrijk. De eerste 48 uur adviseren we geen make-up te gebruiken. Het is belangrijk de huid goed te beschermen tegen schadelijke UV-stralen en een goede zonbescherming te gebruiken. Om het optimale resultaat te behouden is het belangrijk om thuis ook producten met hyaluronzuur te gebruiken.

Prijzen voor Meso Lift, is afhankelijk van de benodigde eenheden
Per eenheid betaald u €30,-

Indicatie benodigde eenheden:

  • Voorhoofdrimpels: v.a. 5 eenheden
  • Fronsrimpel: v.a. 3 eenheden
  • Kraaienpootjes: v.a. 2 eenheden
  • Neus lippen plooi: v.a.8 eenheden
  • Marionet lijntjes: v.a. 3 eenheden
  • Afhangende mondhoeken: v.a. 3 eenheden
  • Liprimpels (barcode): v.a. 8 eenheden
  • Lipvolume: v.a. 3 eenheden