Nagels – gellak & gelnagels

Nagels - gelnagels & gellak

Heb jij altijd al mooie nagels willen hebben? Maak dan een afspraak voor gellak of gelnagels.

GELLAK

Wil jij mooie nagels en wil je deze niet verlengen/verstegingen met gelnagels? Dan is gellak een mooie oplossing. Gellak biedt een aantal keuzes. Je kunt kiezen voor een naturel look, voor French Manicure of voor een kleurtje. De gellak wordt uitgehard onder een UV-lamp.

De gellak wordt in 3 of 4 dunne laagjes aangebracht. Zo worden je eigen nagels verstevigd. Na het aanbrengen van de gellak zijn je nagels niet veel dikker dan je eigen nagels. Daardoor oogt het zeer natuurlijk en ondervindt je er ook geen hinder van.Gemiddeld blijft de gellak twee tot vier weken zitten, afhankelijk van jouw levensstijl. Doordat de gellak meegroeit is het raadzaam om de gellak na te laten behandelen. De gel wordt dan licht gevijld en daarna weer voorzien van een nieuwe kleur. De gellak is ook gemakkelijk weer te verwijderen zonder dat daarbij je eigen nagels beschadigd worden.

  • Klik hier om een afspraak te maken.

Gellak nagels v.a. €30.-

Gellak teennagels v.a €30.-

 


BIAB nagels

Zijn je nagels iets zwakker en scheuren deze regelmatig in? Kies dan voor de BIAB nagels ! De Biabgel zit tussen de gellak en gelnagel in.

The GelBottle Builder In A Bottle, afgekort BIAB in een flesje, is een geweldige collectie soak off builder gels.

De BIABGEL is ideaal om een randje of hoekje die gebroken is van je nagel snel op te vullen.

Wat dit product van The GelBottle helemaal geweldig maakt is de toevoeging van primer en base in één flesje. Deze biab gel blijft 3 weken zitten.

Zijn je nagels iets zwakker en scheuren deze regelmatig in? Kies dan voor de BIAB nagels ! De Biabgel zit tussen de gellak en gelnagel in.

The GelBottle Builder In A Bottle, afgekort BIAB in een flesje, is een geweldige collectie soak off builder gels.

De BIABGEL is ideaal om een randje of hoekje die gebroken is van je nagel snel op te vullen.

Wat dit product van The GelBottle helemaal geweldig maakt is de toevoeging van primer en base in één flesje. Deze biab gel blijft 3 tot 4 weken perfect zitten en lift niet, helpt hierbij de natuurlijke nagels groeien. Het is zeer stevig! Bij meerdere klanten van ons blijft deze tot 6 weken zitten indien ze zijn aangebracht door onze master Hanna.

Het is dikker dan gellak, maar dunner dan acryl. Het is verstevigd en voelt dikker aan, maar je kunt het er toch van af soaken zonder te hoeven vijlen! Daarom is het niet slecht voor je eigen nagels.

 

Voor wie is deze behandeling geschikt?

De behandeling is voor iedereen geschikt! Ook voor degene die hele korte dunne flexibele nagels hebben die extra versteviging nodig hebben.

prijs v.a.€35,-

 


GELNAGELS

Wil jij je nagels verlengen? Dit kan met gelnagels. Wij maken gebruik van een nieuw revolutionair nagelsysteem: POLYGEL

Het hebben van lange nagels zit er bij menigeen van nature niet in en dan is het fijn dat de techniek moeder natuur een handje helpt. Ons nieuwe polygel nagelsysteem is revolutionair en zorgt voor prachtige, glanzende nagels. Wat menig materiaal, bij het werken met kunstnagels, kan doen is dat de natuurlijke nagel beschadigd raakt. Bij polygel nagels heb je hier geen last van. Bovendien is het veel lichter dan de traditionele gels. Het voelt aan alsof het je eigen nagels zijn. Dit type nagelbehandeling is ideaal voor mensen die te korte of zwakke nagels en voor nagelbijters.

Nagelbijters hebben vaak korte en lelijke nagels. Door je nagels te laten verstevigen met polygel nagels heb je geen mogelijkheid meer om te bijten. Laat je je nagels regelmatig behandelen, dan krijgen je natuurlijke nagels ook de ruimte om te gaan groeien en is de kans groot dat je na een tijdje zelfs niet meer aan nagelbijten denkt.

Polygel nagels laten zetten tegen een gunstige prijs

Polygel nagels combineert de beste eigenschappen van acrylnagels en gelnagels in 1 systeem. Het heeft een aangename geur en is veilig. Hoe wij te werk gaan? Eerst worden je nagels in model gevijld en nagelriemen opzij geduwd. Dan wordt de nagel een beetje opgeruwd zodat de nagelplaat vetvrij is voor de juiste hechting. Daarna wordt de gel gehard door een speciale lamp. In korte tijd loop je bij ons de deur uit met fantastische nagels in je bezit tegen een geweldig gunstige prijs.

Niet alleen onze nieuwe polygel nagelsysteem is baanbrekend, maar ook de daarbij behorende tarieven zijn ongelooflijk laag. Met onze gellak kunnen we zorgen voor een perfecte afwerking in de kleur die jij mooi vindt. Gellak heeft een versterkende functie voor de nagels en alleen al om die reden aan te raden. Daarnaast heb je het gemak dat het weken blijf zitten zonder allerlei ontsierende stukjes nagellak af te stoten.

  • Klik hier om een afspraak te maken.

Nieuwe set €53,50

Bijwerken v.a. €42.50

Repareren 1 nagel €9,50

* Indien 3 of meer nagels er af zijn, wordt een nieuwe set in rekening gebracht