Cosmetica

Hoogwaardige oplossingen voor iedere specifieke anti-aging behoefte

Angels of Beauty heeft 2 Niche Cosmetica merken in het assortiment: Murad & La Colline. 

Beide merken zijn gericht op huidverbetering en kunnen worden ingezet i.c.m. met salonbehandelingen in kuurverband.

nieuw-logo
Murads klinisch bewezen en wetenschappelijk innovatieve formules, geven je een gezondere en jeugdigere uitstraling.  Het toepassen van hoogwaardige ingrediënten in eenvoudig te gebruiken producten heeft gezorgd voor een prachtige huid en meer zelfvertrouwen bij miljoenen gebruikers over de gehele wereld. Murad producten garanderen een egale stralende huid, die wereldwijd bekend staat als de ‘Murad Glow’. De producten van Murad kunnen worden ingezet bij diverse huidbehoeften als anti-aging, anti-stress en acne. 

MURAD IS EEN AMERKIAANS DOKTERMERK dat klinische huidverzorging ontwikkelt en is een van AMERIKA’S Bestsellers. Alle Murad producten zijn gebaseerd op het wetenschappelijk onderzoek en de inzichten in het belang van een gezondere levensstijl van de oprichter, de wereldberoemde dermatoloog Dr. Howard Murad, M.D. Met ruim 30 jaar onderzoek en het behandelen van ruim 50.000 patiënten heeft Dr. Murad onomstotelijk bewezen dat de beste resultaten voor een prachtige huid worden bereikt door een Inclusive Health® levensstijl. Murad combineert resultaatgerichte topische producten voor interne cellulaire ondersteuning met een emotioneel positieve kijk op het leven, waardoor u zelfvertrouwen uitstraalt. Dr. Murad Inclusive Health® levensstijl zorgt ervoor dat

u er niet alleen beter uitziet maar ook jezelf beter voelt. FEELING BETTER EVERY DAY.®

15-50007-50064-50004-50052-50065-50039-50040uitsluitend-gebruik-voor-murad-promoties-6

LEES MEER.....

la-colline-logo-hd

La Colline is ontstaan in het hart van een fascinerend gebied: de Rhonevallei in het Zwitserse kanton Wallis. In de stad Sion, beschermd door twee heuvels, vond La Colline haar naam die ‘de heuvel’ betekent en die symbool staat voor een onveranderlijke kracht. Het bevindt zich dicht bij de bron van de biotechnologische industrie, aan de Zwitserse Rivièra, dat in de hele wereld bekend staat vanwege de cellulaire huidtherapie. 

Het resultaat van de wetenschappelijke vooruitgang komt tot uiting in het CMAge® Complex en waarborgt de effectieve anti-agingwerking van alle La Colline producten. De drie pijlers hydratatie, bescherming en oxygenatie werken diep in de huidcellen.  

lc-salon-2

La Colline heeft verschillende verzorgingslijnen ontwikkeld en biedt hoogwaardige oplossingen voor iedere specifieke anti-aging behoefte, voor dames en heren. De innovatieve formules zijn gebaseerd op actieve biotechnologische ingrediënten, gecombineerd met botanische extracten, waarvan de klinisch geteste effectiviteit direct zichtbare en langdurige schoonheid van de huid garandeert. 

LEES MEER.....