Cursus wimperextensions one-by-one

Schermafbeelding 2017-05-01 om 15.48.39
Zou je graag willen leren hoe je op juiste wijze wimperextensions plaatst? Wil jij je klanten met een mooie oogopslag naar huis kunnen sturen? Volg dan de cursus wimperextensions bij Beauty Academie Weert. Met wimperextensions kun je volledig de nadruk leggen op de ogen als de echte blikvangers van het gezicht. Wie wil er nu geen lange, volle en perfect gekrulde wimpers?

Iedereen perfecte wimpers, d.m.v. one by one extensions!
Waarom een cursus wimperextensions? Met het beheersen van de wimper-per-wimpermethode hoef je niet meer tevergeefs eindeloos in de weer met mascararollers en wimperkrullers om de perfecte wimpers te creëren. Zeker bij mensen die van nature geen volle en lange wimpers hebben, levert dit nooit het perfecte resultaat op. Met het aanbrengen van wimperextensions lukt je dit wel snel. Je leert tijdens deze cursus om elke natuurlijke wimper er fantastisch uit te laten zien met wimperextensions. Je leert alles over de soorten, maten en kleuren wimperextensions en de materialen en instrumenten die je nodig hebt bij het aanbrengen.

Alle informatie vind je op: https://beautyacademieweert.nl/

Focus op de praktijk
De focus van deze cursus wimperextensions ligt op het praktisch aanbrengen van wimperextensions, zodat je na afloop op professionele wijze aan de slag kunt met het creëren van een oogverblindende oogopslag voor iedereen. Een langdurig resultaat en comfort zijn hierbij heel belangrijk. Geef rechte wimpers een mooie krul, leer om onregelmatige wimpers te corrigeren en maak korte wimpers langer.

Inhoud cursus
De cursus zal ongeveer 4 uur duren. Wij zullen starten met een korte theorieles over wimperextensions. Hierbij wordt er de nadruk gelegd op de do’s en dont’s bij het plaatsen en verzorgen van wimperextensions. De nadruk zal echter liggen op de praktijk. Iedereen neemt een eigen model mee, waarbij wimperextensions worden geplaatst.

Kosten & cursusdata
Online curus: €150.- De fysike cursus is €199,-. Je kan eventueel ook gelijk een starterspakket aanschaffen, zodat je thuis gelijk zelf aan de slag kunt.De cursussen kunnen in overleg plaats vinden overdag, in de avond of in het weekend.

Inschrijven
Klik HIER voor de online cursus. Je kunt je HIER online inschrijven voor de fysieke cursus, of neem contact met ons op via Facebook, telefoon of per e-mail: info@beautyacademieweert.nl .

wimperextensions

 

Cursussen worden in kleine groepen gegeven. Wij vinden het belangrijk dat er persoonlijke aandacht is voor de cursist.