Permanente Make-up

Permanente make-up

Permanente make-up is een revolutionaire pigmentatiemethode waarmee hypoallergene pigmenten met een ultra dunne naald in de dermale laag van de huid worden aangebracht. Het doel van deze procedure is het verbeteren van het uiterlijk en zelfbeeld, het verhogen van zelfvertrouwen het zorgen voor een meer actieve levensstijl en het geven van meer persoonlijke vrijheid en tijdbesparing bij de uiterlijke verzorging.

Zowel vrouwen als mannen ervaren de voordelen van micropigmentatie om hun eigen natuurlijke schoonheid te verbeteren. Permanente make-up kan ook om praktische redenen de enige oplossing zijn, bijvoorbeeld wanneer uw klant een allergie voor cosmetica heeft, gevoelige ogen bij contact lenzen, een visuele handicap of trillende handen heeft.

Onze PMU specialisten bieden u de mogelijkheid om zeer subtiel te corrigeren, waardoor de natuurlijke schoonheid wordt geaccentueerd. Het aanbod in technieken en behandelingen is eindeloos, maar de meest gekozen vormen van permanente make-up zijn wenkbrauwen, lippen en eyeliner. Uitgelopen make-up is verleden tijd!

Voor wie is permanente make-up geschikt?
Permanente make-up is voor velen geschikt. Vaak komen mensen met deze beweegredenen in onze praktijk:

 • asymmetrie in de wenkbrauwen of lippen
 • geen of weinig wenkbrauwhaar (bijvoorbeeld door epilatie of ziekte)
 • een allergie voor make-up
 • snel last van traanogen waardoor make-up uitloopt
 • brildragend en hierdoor slecht zicht bij het opmaken

Wat zijn de mogelijkheden van permanente make-up?

 • niet aanwezige of onvolledige wenkbrauwen aanvullen
 • corrigeren van asymmetrische wenkbrauwen
 • expressieveren van de ogen door een eyeliner
 • wimper verdikking
 • vollere lippen
 • corrigeren van asymmetrische lippen

Er zijn oneindig veel mogelijkheden en variaties in kleur, lengte en dikte. Uw wensen kunnen altijd besproken worden in een gratis en vrijblijvend intake gesprek.

Wat houdt de behandeling in?
Permanente Make-up (PMU) is een pigmentatiemethode waarmee hypoallergene pigmenten (kleuren) in de dermale laag van de huid worden aangebracht. Met een ultra dunne naald en pigment wordt er een wenkbrauw, eyeliner of liplijn gezet. Voordat de behandeling begint wordt er een verdovende crème aangebracht, zodat u weinig tot geen last heeft van pijn. De behandeling begint met uitgebreide uitleg. Vervolgens wordt de wenkbrauw zorgvuldig getekend aan de hand van uw eigen uitgemeten gezichtslijnen. Ook de kleur wordt vooraf zorgvuldig bepaald aan de hand van uw wens en onze expertise. Zodra u en de behandelaar beide 100% eens zijn over de vorm en kleur wordt er pas begonnen met het pigmenteren. Na de behandeling krijgt u instructies mee naar huis, zodat u weet wat wel en wat niet te doen. Na enkele weken komt u terug op controle en volgt er eventueel een nabehandeling.

Prijzen:

Eyeliner boven* €175,-

Eyerliner beneden* €150,-

Eyeliner boven en beneden* €250,-

Wenkbrauwen hairstroke* €250,-

Wenkbrauwen inschaduwen* €250,-

Bijwerken eyeliner vanaf** €99,-

Bijwerken wenkbrauwen vanaf** €150,-

*prijzen zijn incl. 1 nabehandeling

**prijzen zijn voor pmu die bij ons is geplaatst