Cursus wimperlifting

wimperlifting

Wimperlifting. Zou je graag willen leren hoe je de wimpers doet wimperliften? Wil jij je klanten met een mooie natuurlijke oogopslag met gekrulde wimpers naar huis kunnen sturen? Volg dan de cursus wimperlifting bij Beauty Academie Weert. Met wimperlifting kun je gekrulde mooie wimpers verzorgen met als gevolg een open grote oogopslag,

Iedereen perfecte wimpers, d.m.v. wimperlifting!
Waarom een cursus wimperlifting? Met het beheersen van de wimperlifting techniek is het gebruik van de wimperkrullers  verleden tijd. Zeker bij mensen die van nature geen gekrulde wimpers hebben, levert dit een mooi resultaat op. Je leert tijdens deze cursus wimperlifting wat de mogelijkheden zijn , hoe wimperliften te werk gaat en waar je op moet letten.

Focus op de praktijk
De focus van deze cursus wimperllifting ligt op het praktisch aanbrengen van wimperliftig, zodat je na afloop op professionele wijze aan de slag kunt met het creëren van een oogverblindende gekrulde oogopslag voor iedereen. Een langdurig resultaat en comfort zijn hierbij heel belangrijk. Geef rechte wimpers een mooie krul!

Alle informatie omtrent Beauty Academie Weert vind je hier: https://beautyacademieweert.nl/

Inhoud cursus
De cursus zal ongeveer 3 uur duren. Wij zullen starten met een korte theorieles over wimperlifting. Hierbij wordt er de nadruk gelegd op de do’s en dont’s bij het plaatsen en verzorgen van wimperlifting. De nadruk zal echter liggen op de praktijk. Iedereen neemt een eigen model mee, waarbij wimperlifitng zal worden geplaatst.

Kosten & cursusdata
De prijs van de online cursus is €125.- De prijs van de fysieke cursus is €175,-. Je kan eventueel ook gelijk een starterspakket aanschaffen, zodat je thuis gelijk zelf aan de slag kunt. De cursussen kunnen in overleg plaats vinden overdag, in de avond of in het weekend.

Inschrijven
Je kunt HIER inschrijven voor de online cursus. Je kunt je HIER online inschrijven voor de fysieke cursus, of neem contact met ons op via Facebooktelefoon of per e-mail: info@beautyacademieweert.nl.

Wimperlifting

Cursussen worden in kleine groepen gegeven. Wij vinden het belangrijk dat er persoonlijke aandacht is voor de cursist.